söndag 24 februari 2008

I ett litet fönster...
I hallen har vi ett smalt fönster med råglas. Jag har länge funderat på vad man kunde hitta på till detta fönster, men sen kom jag på en lösning. Tog en bit av en panellängd i vitt linnetyg. Sydde fast spets på band för att knyta upp gardinen. Hängde sedan upp den med hjälp av en gardinspiral.
Nu ser det genast mer ombonat och trevligt ut, tycker jag!
m
I fönstret står en lampa från Ikea som är såå fin. Jag minns inte vad den hette men de sålde den bara under en kort tid för ett par år sedan. Helt ofattbart enligt mig, för jag älskar den. Lampfoten är vit och hög och jag hade lätt kunnat tänka mig att fylla fler fönster med sådana. (Jag ber om ursäkt för att jag missade att fota den, nu när jag skriver om den.. ;-))
m
Jag víll även passa på att tacka er som läser min blogg och ett extra stort tack till er som kommenterar mina inlägg och ger mig så goa, varma och snälla kommentarer!! Det är så mysigt och jag blir så glad och lycklig!!
Ta hand om er!

5 kommentarer:

Inredningsbloggar sa...

Hejsan Tack så mycket för ringen. Den kom i slutet på förra veckan.
Smart lösning till fönstret. Men du nu vart jag nyfiken på lampan! Du måste lägga in en bild på den sen. MVH Lena

Jes/Vita villa vila sa...

Å så snyggt! Jättefint verkligen ☺ PRECIS en sådan skulle jag vilja ha i vårt badrum, där vi har ett litet fönster... Om man ändå kunde sy hi hi!

Hoppas du haft en finfin helg vännen & att du får en toppenbra vecka!

Här ska det njutas till fullo...nämligen sista veckan som helt mammaledig (gulp) snart börjar jag jobba efter nästan 1,5 år hemma....Hua vad fort tiden går!

Stor kram till dig min vän!
Jes

Jes/Vita villa vila sa...

PS.
Blev ju verkligen sugen på att få se lampan som du beskrev ;) ha ha - den får du allt ta & visa ☺

J

Anonym sa...

Det är verkligen superfint med sådana där gardiner!

Karen Snyder sa...

Was searching the web for rullgardin when your blog popped up, and now I've been reading back through the posts. Everything is so lovely. I live in the US but bought a house in Dalarna in September and am having a wonderful time remodeling and decorating and I've found lots of inspiration on your blog. Thank you!