lördag 3 maj 2008

Mysig semester!

Nu är jag hemkommen från en otroligt trevlig semester!! Många intryck, mycket shopping, underbara hem, underbart trevliga kompisar - du kan förstå att det var lyckat!

I onsdags kom Mimmi och Julia och hämtade upp mig med bil. Vi åkte många mil söderut tills vi kom till Skåne. Där togs vi emot av Jeanette och Jenny i en underbar skånelänga som tillhör Jeanette. På plats möttes vi även upp av Terese och Anja.

Många inredningsbutiker har vi besökt och jag har fått hem en massa fina saker. Givetvis ska jag visa mina fynd och även berätta mer om vad vi gjort. Först och främst - bilder från den första affären vi besökte under torsdagens shoppingtur, Hem & Hav. En jättemysig butik med massa mysiga saker. De var så snälla och öppnade butiken en timma tidigare bara för vår skull - det är service på hög nivå! Vad jag köpte därifrån får ni se imorgon, då jag förhoppningsvis hunnit fota.

5 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Vad mycket roligt ni har varit med om - så vackra bilder!

Kram Maud

Minikex-living sa...

Jag har varit där på Hem och Hav, supermysig butik. Låter som ni haft en mysig tripp ner till SKåne land.
kramar Malin

Ann-Catrin / finthemma sa...

ja det kan man verkligen snacka om service.. vad snbällt att öpnna butken bara för er!!

Undrebar butik förresten...vackra foton"!
kram kram A-C

Jea sa...

åh det är så kul att läsa om hur mysigt vi har haft det:-) Ni är alltid välkomna hit, vilka underbara tjejer!

Ha det bäst!

KRAM Jea

Smått och gott hos Lina sa...

Så fina bilder och vilken service att få en butik öppnad för sig en timme tidigare! Ska bli skoja att se vad du shoppat.

Kram