söndag 31 augusti 2008

Höst i köket

Nu har hösten kommit in i köket! På sommaren är det vitt och ljust som gäller, men nu när det börjar bli höst lockar det med brunt. Ny kökshandduk och nya grytlappar är först ut för ett mer ombonat höstkök :-D.

Från sonens rum hör jag "Tipp tapp, tipp tapp..." från CD-spelaren - liiite tidigt för julmusik kanske, men han är inte så noga.. ;-) :-D.

12 kommentarer:

Camilla S sa...

Å, vad sugen jag blir på att höstfixa hemma. Det är tur att vi har våra olika årstider!

Lilla huset på prärien sa...

Mysigt! Jag har också börjat att småfixa inför hösten lite här hemma. Ser nästan fram emot lite kallare tider om det inte vore för att vår värme inte fungerar som den ska... :( grrrr.... den måste bara fixas. Det får jag fixa själv och ringa runt o kolla. Mannen min verkar helt handlingsförlamad (även om det inte verkar så på min blogg för tillfället...). Men när DET är fixat ser jag fram emot att tända ljus och mysa!

Kram Jenny

Pia sa...

Fantastisk fin farve på kökshandduk og grytlappar - er det Himla?

Kram Pia

Under en vind sa...

Snyggt!! Jag gillar brunt, det passar mig bra!

Hoppas att din dag varit bra! Här har jag småpysslat lite men mest varit inne idag, har en begynnande förkylning...det kliar envist i halsen....hrm...

Ha det gott, kramar!

Anonym sa...

Verkligen fina grytlapar och kökshandduk. Det är mysigt den här tiden när man kan börja höstpyssla hemma i kök och vardagsrum.

Hm... men vi hoppas att vi får njuta lite till av hösten innan vi börjar tänka på den annars efterlängtade julen och allt som hör till.. hi hi !!!

Kram Kram

StrandviksVillan sa...

Varje årstid har sin charm, skulle inte vilja vara utan dem! Fast visst hoppas jag att sensommaren ska vara lite längre innan det slår om helt till höst.
Jättefina textilier och så snygga lådhandtag!!

Lockas lilla längtan sa...

Tänk så härligt, ett helt rum kan byta skepnad från sommar till höst genom att man bara byter textilier. Det brun och vitrutiga tyget var unerbart. Nu vet jag vad jag gör i morgon, köper tyg...


Kram Veronica

Smått och gott hos Lina sa...

Så fint med brunt! Måste nog höstpiffa jag också.

Hihi så gullig M är.

Kram

Fia sa...

Hej.
Måste bara säga att din blogg är väldigt inspirerande!! Vi kommer flytta till nytt hus nästa sommar och alla dina tips med loppisfynd och målafärg är ju kanon!! Väldigt roligt att få sin "min kusins" hem också, hört så mkt om det.
Kramar Fia

♥ Fyra årstider sa...

Nu har jag hittat hit och plusar dig genast. Vilken mysig blogg.
Kram Lotta

Hem och Lycka sa...

Så fint med lite murrigare färger nu inför hösten. Jag som älskar brunt! Hihi, vad gulligt av sonen att börja med julsånger allaredan.. ;-) kram!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Brunt är fint! Och just på hösten extra fint:)

Susanne