tisdag 24 mars 2009

Vad är detta?!

Jag önskade mig våren på födelsedagen och visst - den kom ju!! :-D. Solen visade sig hela veckan och snön smälte bort. Vi plockade fram den lilla rutschkanan till sonen och var även ute och cyklade. MEN sen kom snön igen.. :-(.

Jag blev sååå paff när jag vaknade i söndags morse och det snöade :-o. Det skulle ju vara vår nu!! Igår var det mest blask men idag var det ett snötäcke ute igen. KOM TILLBAKA VÅREN!!

Jag är väldigt dålig på att uppdatera bloggen för tillfället. Det känns som att det inte räckte med en vårvecka för att ge mig energi. Men jag väntar otåligt på att energin ska komma tillbaka och då ska jag bli bättre på att uppdatera igen!

Tills dess kommer jag fortsätta hoppas på att vi sett nog av snön för i vår och att vi istället snart får njuta av sol och värme igen.

Ha en toppendag!

22 kommentarer:

rosenskära sa...

Hej kära smula!

Vintern biter sig envist fast till och med hos oss i Skåne - i morse hade vi frost och fyra minus och lite trindsnö. Hu!

Men himmeln är klarblå och det är så vackert!

Tycker inte alls det är konstigt att du har svårt att komma igång, tänk vad mycket kraft det gick åt när lillkillen blev så sjuk. Oro är en riktig energitjuv. Du ligger på så mycket plus i insprationsväg så du kan ta det lugnt lääänge!

Kram/L

Kristin sa...

Ja, usch, vilken himla massa snö det kom igår natt och natten till idag. Inte kul. HÅller med dig, lördagen var ju så himla härlig, vill ha mera sånt, mera cykling för sonen, mera trädgårdstankar, mera soldrömmar!

Hoppas ni har det bra ändå! :-)
/Kristin

Vintage sa...

Underbart att våren är här! Vilken otroligt snygg soffa du har!Vilken julklapp.Kram susanne

Gottegrisen sa...

Vi är nog många som känner sig snuvade. Vi har inte fått så mycket snö, men det blåser kalla vindar. Brrr!

//Linda

Jes/Vita villa vila sa...

ÅÅÅ jag håller med dig vännen! Var är våren??? Gillar INTE detta kan jag säga... men den kommer snart, jag måste tro att den kommer snart för jag längtar sååå! :)

Jättefin bild - trots att den är på vinterlandskap :)

Hoppas du & de dina mår bra!!!

KRAM Jes ♥

Solsjö - Under en vind sa...

Grattis i efterskott! Visst önskar man sol och värme nu, solen är här idag men det är sååå kallt! Tempen visade åtta minus då jag körde barnen till skolan....
Ha en bra dag! Kram!

Anonym sa...

Visst blev man snopen, skit också var det första jag tänkte. Men tre bakslag ska visst komma innan våren kommer...det lär bli vår snart med andra ord :)

Kristin sa...

Blä, alltså nu får det ge sig. Snöandet menar jag. Vi har snöstorm här idag och jag är så less på det!!!!

Du, vet du, jag tror vi får göra någon annan lösning på vårt byte. Jag hinner nog inte upp till er stad innan jag börjar jobba. Funderar på om jag kan locka ner er till oss istället, så lille M kan få se små lamm (som snart ska komma, vi väntar för fullt)!? Skulle tagit mig en sväng till Tranås idag men det snöar ju åt alla håll och kanter så det känns inte alls så roligt att ge sig ut.

Du undrade om fotona. Jag har köpt ett nytt objektiv och det ger otroligt mycket bättre bilder. Så mycket bättre att jag knappt använder något annat objektiv längre, jag är inte alls nöjd med de gamla objektiven jag har. Det var jättekul att höra att du uppskattade fotona... roligt när någon annan mer än jag själv ser en förändring! :-)

KRAM nu och ha det bra, i detta snöiga mars!!!

Lallis - liv och leverne sa...

Ja man bidde lite snopen när det kom snö igen liksom . *ler*
Ha en skön helg.
Kram Lallis

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Bara jag som kikar in & säger hej :)

Hoppas allt är bra! Jag sitter just nu & förundras över att det är ljust & klockan är 19:30 - härligt med sommartid!!!

KRAM jes ♥

Våren är på väg sa...

Halloj! Känns konstigt att se vinter-bilder, hur vackra de än är. I London har vi haft vår i flera veckor nu. Enligt väderleksrapporten kan det bli sol & uppemot 20 grader till helgen! Hoppas det fortsätter vidare till Sverige så ni också får lite vår-värme. Det ger verkligen energi:-)

Home No.1 sa...

Hej där!
Titta in till mig jag har en utlottning/tävling där du kan vinna fin fina priser från min webbutik Home No.1.
Kram Annica på Home No.1

lina sa...

hej, vilken fantastiskt fin blogg. håller just nu på att renovera min lägenhet och undrar om du målar dina vita väggar och i så fall i vilken nyans eller om de är tapetserade undrar också var den fina tapeten i vardagsrummet kommer ifrån. med hopp om svar. går bra att maila lina.steffenburg@spray.se

Mrs M sa...

Hej sötis!
Här har det hänt grejer och jag inser hur dålig jag är på att surfa nu för tiden... du har ju blivit med soffa och duschvägg! :O
Och vad snygg soffan var, jag fick för mig att det var en annan modell som du hade beställt. Och duschväggen var perfekt, måste googla på märket.
Ha det nu bra och ät massa (påsk) ägg!
Kram/ Mimmi

Sara sa...

Kom till Skåne, här har vi härlig vår! Mellan 12-15 grader :) Välkommen hit ;) Kramar Sara

Olivia sa...

Fin blogg du har!
Intressanta inlägg , dom läser jag gärna om och om igen.

Ha det // O l i v i a

Jenni - Snickarsbacken sa...

Hej på dig!

Hoppas snön förvunnit för denna vår nu hos er. Här finns det en hel del kvar men det minskar varje dag som tur! Helt uuunderbaaaar soffa du fått i present den kommer ni njuta av resten av livet!

Kram & Glad Påsk!
Jenni

Mamma med ambitioner sa...

Saknar dina härliga blogginlägg.
Hoppas allt är bra.
Kram :)

rosenskära sa...

Hej kära du! Kom bara på att jag saknar dig och att jag vill tala om det!

Kramar/L

Gårdsromantik sa...

Nu har det gått två dagar utan snö - så snart kanske man kan få syn på lite vårtecken.

Kram Maud

Anonym sa...

Hej jag har lagt till din blogg som länk i min, om det är okej? Tänkte jag skulle börja få lite ordning på bloggar jag vill kika in i då och då ;) Glömmer dem ju hela tiden och måste rota på FL och annat för att hitta er alla!
Kram Kristin
Förresten din son har så fint rum - kika gärna in och ge mig tips hur vi kan möbler om så det blir bra!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.