tisdag 8 februari 2011

Arbetshörnan

Nu börjar det blir ordning på arbetshörnan på övervåningen. Jag hittade den lilla fina hyllan på en "loppis-sida" på Facebook, som en tjej i vår lilla stad startat. Perfekt att både köpa och sälja där, eftersom allt finns inom staden så slipper frakt som köpare och att frakta som säljare :-).

Tillsvidare har jag tidskriftsamlare i papp (från Ikea) men jag ska byta ut dem mot likadana i trä (också från Ikea). Ska bara måla dem först :-). För att veta vad jag har i dem, har jag har skrivit lappar med det fina typsnittet Scriptina. Hade först tänkt kalkera och skriva direkt på dem men eftersom de är lite "buckliga" så blev det allt annat än bra. Men när dessa byts ut så ska jag skriva direkt på istället.
Jag är nog inne i en period då jag "testar mig själv". Titta hur jag hängt upp ljushållarna på snedväggen.. Min första tanke var - givetvis - att hänga dem symetriskt. Men nääääe, sen bestämde jag mig för att jag skulle gå utanför boxen ;-) :-D. Kan vara bra med lite utmaningar ibland ;-).


Hoppas att du har det bra och att det kommit lite sol på dig idag också. Morgonen började med att det snöade och blåste ordentligt. Sen helt plötsligt var det solsken och blå himmel - underbart!! Mera sånt!!

5 kommentarer:

Sara sa...

Så fint! Tack för inspirationen :-)
Kram

Marita sa...

Så ljust och fint du har det där i din hörna.
~marita~

Milla sa...

Åh det fint och ljust! Jag blir nyfiken på vilken typ av panel ni har på väggen där bakom den fina hyllan och fönstret. Är det pärlspont eller nåt annat? Vi har som er panel i snedtaket i lodrätt, och jag har tänkt länge att sätta panel i vågrätt på hela långväggen som går genom rummet, men funderat på hur det passar ihop med taket som kommer ned lodrätt. (vad krångligt det lät) Nu ser jag att det ser bra ut! Bara det att vår tak är vitlaserat... *funderar vidare*
~*~Milla

Livet på Sjögård sa...

Hihi, ibland förstår man inte att man gör saker av "gammal vana" så de va ju roligt att du kom på att hänga upp den på ett annat sätt :)
Annars är det jätte ljust och fint där, passar bra till att blogga m.m ;). Och hyllan e ju perfekt!

Yohannai Las Palmas sa...

Oj vad fint och iordningplockat du har det. På mitt kontor ser det ut som ett kaos fastän jag har IKEAS träbackar att organisera i.
Kom förbi här av en slump och ville säja hej!
God afton.
/Y