onsdag 16 mars 2011

Utsvävningar

Vi har tillbringat senaste veckan i Åre - heeelt underbart!! Enda problemet var att veckan gick alldeles för fort! Eftersom vi har vår lill-kille så gick det ju inte att åka skidor samtidigt hela familjen. Men i Åre finns ju massor att se och upptäcka även utan skidor. Vår 4-åring var helt fantastisk - jag är både stolt och imponerad! Här hemma har han varit lagom intresserad av skidåkning, men redan efter första dagen i skidskola var han jätteduktig!! Det gick inte att få honom från backen :-).

Är inte Åre-ljusen sååå fina!! Vi tog en tripp till Undersåker (som ligger strax utanför Åre) och jag bara njöt i deras lilla shop/tillverkning. Om jag hade haft möjlighet hade jag köpt på mig ett lager med deras underbara "skutljus". Det känns att det är "äkta vara" och ljuset luktar som ljus ska.

På tal om utsvävningar... Idag är det min dag! I present av min fina familj fick jag en spa-helg. Sambon hade skrivit ihop ett brev om att han och barnen tyckte att jag förtjänade att få komma iväg och njuta - och framförallt sova ifred. Stora M (4-åringen) frågade vad det stod i brevet och jag berättade. Då tog han det: "-Nej mamma, så här står det. Mamma, du får åka till Ica och handla.. MED dina barn... Sen åker ni HEM och sover hemma... Så, grattis mamma!! " Där ser ni hans syn på mammas utsvävningar!! :-D

Men om jag ändå nappar på SPA-erbjudandet - har du några tips på bra spa??

6 kommentarer:

Ett hus i vitt sa...

Grattis på din dag!! Och Åre är verkligen toppenfint, både skidåkning och att strosa runt i bygden, affärer o restauranger. Hihi jag förstår din stora pojke, hur kan mamma någonsin vilja åka hemifrån?! Fast så klart tycker jag att du ska åka iväg och bara njuuuta, det är du värd :-).
Kram, Anette

Villa Hemmet sa...

Haha, grattis i massor!

kram

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen!
Jag o systrarna va till Hasseludden Yasuragi i maj förra året o vi hade det riktigt härligt! Vi tog inga behandlingar men det fanns mycket annat!
Kram på dig! /malin

Nanna sa...

Grattis!!! Oh jag har många! Vet inte hur långt du vill fara och var du bor i sverige... Men det jag senast var på var Vann Spa som ligger utanför Lysekil längs med Gullmarsfjorden. Helt underbart vackert! Nere i Skåne har vi ett uppe i Torekov och ett nere i Ystad som är superfina. I Sunne utanför Karlstad finns också ett spa som är superfint. Nu har du fått några av mig:)

Milla sa...

Jag har varit på Nynäs Havsbad (Nynäshamn) fint ställe där man kan sitta i varma pooler på bryggan vid havet, och sen göra olika behandlingar. Vackert vid havet! kram Milla

Myownhome sa...

Vilket fint ljusfat! :)