onsdag 13 april 2011

Mitt blir ditt och ditt blir mitt


Tänk vad bra när någon annan blir glad över saker som jag tröttnat på! Och jag blir glad över saker som någon annan tröttnat på! En tjej har startat en "Face-loppa" (loppis på Facebook) i vår lilla stad. Där hittade jag denna gamla skolplansch som passar perfekt i Maltes rum - för 50 kronor *nöjd* :-D.


Vimplar som jag sytt blev till fin-fina virkade glassar, när jag fick ett erbjudande om ett byte via bloggen! Min gamla kollega Annelie har virkat de underbara glassarna som ligger högst upp i våningsfatet. Mycket goda, intygar Malte och sååå fina!Hittade en söt kudde från Sia som också passade bra i Maltes säng. Det handvirkade vita överkastet kommer också från "Face-loppan" - 50 kronor även för det! :-)


Nu har den gamla fina kassaapparaten fått flytta in i lillebrors rum. Kanske inte för att lillebror leker med den mer än storebror, utan snarare för att storebrors rum svämmar över.. Ett fint litet gammalt skåp står och väntar på att bli målat och kassan ska ställas på det sen. Malte älskar att öppna och stänga skåpsdörrar så jag gissar att det kommer bli en favorit.


4 kommentarer:

Sara sa...

Hej

Vilken bra idé med en loppis på facebook. Fina saker :-)
Kram

Annelie sa...

Hihi roligt att få se sina alster på din blogg! :-) Så fort vi kommer iordning med Eriks rum ska du få se hur fina dina vimplar gör sig där!

Ett hus i vitt sa...

Åh så fint med kassaapparaten! Den var verkligen lik min... Nu ångrar jag mig kanske att jag sålde den. Men nej nej, jag har inte plats... *intalar mig*

Kram, Anette

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Underbara bilder från underbara små rum! Du är så pysslig & fiffig! Enormt charmigt!

Kram Jes ♥