torsdag 28 juli 2011

Välkommen in!


Idag får du se vår hall. På snedväggen står ett skåp som jag säkert visat för några år sedan, när det förvandlades från brunt till vitt :-). Skåpet slukar våra jackor.

Hatthyllan var trären från början, men har också fått bli råvit. Sedan har jag skruvat upp krokar (köpta på Bruka för några år sedan) undertill, för att kunna hänga upp saker på.

Sjalen du ser på bilden är ett av resultaten, efter mina kreativa dagar (det är inte alltid helt fel att solen inte visar sig konstant under sommaren..) :-). Jag hittade en bit "silduks-tyg" och en bit spets som fick bli en sjal. Väskan bredvid är också hemmagjord (finns hos sandra design).
Jag såg något liknande, som detta &-tecken, i en tidning för ett tag sedan och blev inspirerad.


Skohyllan är Ikeas Leksvik som jag hittade på Blocket för några år sedan. Den tidigare ägaren hade målat den vit och även stoppat sitsen samt klätt den. Då, när jag köpte den, satt det ett blommigt tyg på som jag inte alls gillade. Men när jag tagit bort det så hittade jag detta "ulliga" vita tyg som passade mig perfekt :-).
Direkt innanför dörren står två korgar med barnens kepsar, solhattar med mera. På vintern är det mössor, vantar osv. som hamnar här. Lapparna med deras namn är skrivna med typsnittet Scriptina som finns att ladda ner gratis från nätet (likadant på de mindre korgarna som står uppe på hatthyllan).

7 kommentarer:

Pillan sa...

Mycket fint. Tack för all inspiration du ger!! Mvh/ Pernilla

Sara sa...

Jättefint! Skohyllan med det ulliga tyget var kanonfin!
Kram

Villa Hemmet sa...

Fint och vilken ordning :)
Du skulle se vår hall *asg*

kram

Graadskan sa...

Fin hall!
Ordning och reda - nice!

Måste kika runt lite mer här hos dig - NU!

Kram Camilla

Vikeskärs hem och vardag sa...

Fin hall, vilket fint hem :)
Hit återkommer jag igen.
Ha en fin kväll, Annika

Hemma hos Razzel sa...

Åh tackar! Jag har letat det typsnittet!!!

Kristin sa...

Har du köpt &-tecknet eller gjort det?