måndag 28 januari 2008

Leksaksförvaring...

Det känns som att vi har leksaker precis överallt. Det är ett evighetsarbete som sker hemma hos oss - mamman plockar iordning och sonen river ut. Det är ibland det roligaste som finns i hans liv tror jag, för ögonen tindrar och "nöjd-minen" är på plats när han snabbt kastar ut sakerna som precis plockats iordning. Men det är väl så det ska vara när man är 1 år ;-).

Jag hittade denna praktiska leksaksförvaring för ett tag sedan och blev väldigt nöjd. De sväljer en massa saker och tack vare att de är i tyg så når sonen ner till sina leksaker.

8 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Hihi låter som våra lekar här hemma. Tycker jag inte gör annat. Men dom korgarna var ju fina, och ser ut som att man inte kan vända dem upp och ner och hoppa från dem heller vilket är en fördel :-D

Ha det bra!
Kram Lina

Jes/Vita villa vila sa...

Jättesöta verkligen! Visst är det skönt att ha bra och fin förvaring för alla leksaker :) det blir ju lite plockande när dagen är slut eller vad säger du? ;)

Stor kram /Jes

Kristin sa...

Hej! Ahhh, kan säga att den där leken med att riva ut det som mamma och pappa precis plockat i ordning fortsätter ett bra tag över 1 års ålder. Fortfarande kan min 4-årige son tycka det är det bästa som finns att rota fram alla grejor man nyss städat in i diverse förvaringslösningar. Puha! (Men, till hans försvar så måste jag säga att ibland är han duktig på att städa också!).

Jättefina förvaringspåsar, mkt finstämda färger och det var en gullig giraff som satt där! :-) Var hittade du påsarna någonstans? Är de typ "vadderade" för att hålla sig uppe eller bara som en enkel påse - modell tvättpåse?

Kram från Kristin

Kajsa sa...

Tack! Du är alltd så snäll i dina kommentarer!

Vilka fina och praktiska förvaringskorgar! Snyggt tyg också!
Kram K

www.minochmammas.blogspot.com sa...

Hej!
Jättefin korgar, var får man tag på dem?
Mvh Åsa /Mori

Madde sa...

Hej!

Det problemet har vi också här hemma :) Dom där korgarna skulle passa jätte bra hemma hos oss, vart hittade du dom ?

Mvh Madde

Himmelbit sa...

Hej Madde!

Det fanns ingen länk till dig, så jag svarar på din fråga här. De är köpta på Hemtex - butiken med konstant rea.. ;-). Det var inte längesedan de hade erbjudande på dem, ta två betala för en. Kanske finns kvar!

Anonym sa...

Tack =)

Mvh Madde