söndag 27 januari 2008

I gömmorna hos mormor och morfar...

Jag tycker att det är så vackert med gamla lakan med spetsar och monogram. Jag har länge tänkt bege mig till loppis för att leta upp detta. Döm om min förvåning när min mormor berättade att hon hade en hel garderob full med lakan och örngott efter min gammelmormor! Dubbel lycka för mig - jag fick mina lakan och dessutom med ett affektionsvärde eftersom de tillhört min älskade gammelmormor!


7 kommentarer:

junhe sa...

kikar in...och håller med dig ang. gamla lakan med spets...när dt är dags för loppisrunda spanar jag vilt efter dessa dyrgripar som kan användas till nästan vad som helst =) ha en fortsatt bra söndagkväll/ junhe

Smått och gott hos Lina sa...

Visst är det fint med gamla lakan. Har fått en del jag också och väntar på rätt tillfälle att använda dem. Kanske en gardin eller kuddar. Använde ett lakan till toaletten :-)

Ha det bra!
Kram Lina

Hanna - Den vita skolan sa...

Åh vad fina. förstår att du gillar dom...alltid extra kul när de tillhört någon speciell...tänk vad mycket fint du kommer att kunna gör med dom.
ha de gott
kram

Anonym sa...

Vilken skatt!! Förstår att du är lycklig ... för såna fynd gör man inte varje dag!
kram/ruffa

faster atta sa...

Vilka skatter din mormor ruvar på!!!!

etthusivitt sa...

Åh vilken skatt du har fått! Måste kännas roligt för din mormor också att du ville ha sakerna! Är det ok att jag länkar dig från min blogg? Kram, Anette (fruPuffen på fl)

"M" sa...

Jösses så fina...kul att ha anklnytning till dem, har köpt ett par på second hand idag