tisdag 11 mars 2008

Solsken
Idag ser det ut att bli en fin dag här. Skönt att slippa regn! Solsken i livet kommer det också bli efter dagens besök av reparatören från Electrolux. Vår centraldammsugare är bara drygt 4,5 år och har gått sönder så många gånger att vi slutat räkna... Man tänker ju att Electrolux ska vara lika med kvalitet - NOT, säger jag då! Vi har nog bytt varenda del på den där eländiga dammsugaren - allt från kretskort till motorn och slangen. Grrrrr.

Vid den senaste reparationen, för drygt ett halvår sedan, reklamerade vi dammsugaren eftersom det inte är så roligt att behöva betala för alla dessa reparationer på denna kassa dammsugare. Tror du att vi har hört något från dem ännu?! Nej , inte ett ljud! När man ringer för att boka service - har ju blivit några gånger nu - så möts man av en tjej som allvarligt borde fundera på att byta karriär... Trist! Ett smakprov från senaste samtalet:

Hon: Vad är det för produktnummer på dammsugaren.
Jag: Vänta jag ska gå och kolla. Här finns ett nummer men det står serienummer, kan det vara det? Hon: Har du monterat ner dammsugaren?
Jag: Nej, jag ser en etikett här på sidan.
Hon: Då är det inte rätt nummer. Man måste montera ner den för att se det numret som jag menar.
Jag: Hur gör jag det?
Hon: Det vet jag tyvärr inte...

Gahhh! Det kändes som att hon bara hade bestämt sig för att jag inte skulle hitta det nummer hon var ute efter... Kanske ett bra sätt att slippa kunden i örat...?!

Så ni kan förstå att jag kommer att vara glad när den fungerar igen, efter dagens besök av reparatören. Han är riktigt trevlig - börjar ju lära känna varann nu ;-). Som tur är var min gulliga lillasyster här med en dammsugare så vi har inte behövt vara helt utan.

Bjuder på lite solrosor som jag satte i en stor korg på altanen för några år sedan.

Ps. Du har väl inte missat undersökningen angående förkläden, ute till höger. Vad jag ska använda resultatet till berättar jag en annan dag! Ds.

Ha en toppendag!

5 kommentarer:

Nettan sa...

Visst är det träligt när saker bara går sönder hela tiden & att man sen hamnar hos en telefonist som är helt urbota dum i huvudet.
Är det konstigt att man tappar tålamodet...
Köpte en tvättmaskin hos On Off & den gick sönder 2 ggr på ett halvår( dom laga den förstås efter mycke om & men), men den 3:dje gången tröttna jag & köpte en annan..=0)
Hoppas det ordnar sig för dig..
Kramiz Nettan

snusilus o sannibus sa...

Hej!
Vilka fina solrosor!! Hehe, och var svarar man om man aldrig använder förkläde :P Aja, jag svarade ändå :P
Vad tråkigt att den går sönder hela tiden :( Hoppas att den kommer funka efter den här lagningen!
Ha en fin tisdag!
Kram, Susanne

me and alice sa...

Hej!
Vad tråkigt det är när saker ska gå sönder hela tiden. Utrota alla måndagsexemplar... Hoppas det löser sig.
Åh, vad härlig bilderna med solrosor ser ut. Tänk när det blir så där grönt och fint...
kram Susanne

Villa Hemmet sa...

Haha, visst borde vissa människor tänka över sitt yrkesval! Verkar smidigt att man skall behöva montera ner den för att hitta nr?! *knas*

Jag har röstat! Alt nr 4.

kram

Smått och gott hos Lina sa...

Fy vilke dålig service! Hoppas den fungerar nu sen då. Härligt soliga bilder du visar! Och jag har röstat, lydig som jag är. Och väldigt nyfiken vad du ska ha det till nu också.

KRAM

P.S Snart 10000 besökare! WOW! Men inte konstigt med tanke på vilken trevlig blogg du har.