tisdag 11 mars 2008

Solen gick i moln...
Tror ni att det blev någon dammsugare reparerad idag... Nä, tji fick jag! Reparatören ringde på morgonen och vi bestämde vilken tid han skulle komma. Stressade hem från Klapp & Klang - helt i onödan. Han ringde igen och sa att eftersom den senaste reparationen ledde till en reklamation som inte var löst, hade han inte tillåtelse att komma och reparera.... :-o. Bara att sätta sig och blunda och räkna till tio... Enda sättet att komma i kontakt med reklamationsavdelningen är ju dessutom att skriva brev - smidigt företag det där!!

Reparatören som är väl insatt i vårt problem lovade att göra sitt bästa för att skynda på dem och skulle höra av sig till mig imorgon igen. Han har ju varit hos oss så många gånger så att han själv tyckte att det var onödigt att reparera igen och hoppades på att få byta ut den. Vågar dock inte hålla tummarna för att "det smidiga företaget" ger oss besked inom det närmaste året...

När han frågade vad jag tyckte - reparera eller få en ny - var jag så arg och uppretad så jag kunde inte annat än att säga att jag inte ens var säker på att jag ville ha in en ny Electrolux i mitt hus. Förtroendet har ju, för att uttrycka det milt, sargats lite grann!

Bort, bort, bort med energivampyrer och tänk på något trevligt istället! :-D

Badrum!

Vi är mitt uppe i planeringen av vårt badrum uppe. Har du några bra tips att dela med dig? Vad ska vi tänka på? Vad uppskattar du i ett badrum? Enkelt eller dubbla handfat? Överös mig med tips och idéer tack!

Från Bygglovs-Mija fick vi idén att tänka bort glasbetong som duschvägg och istället satsa på glasskivor. Det var tydligen "på ingång" och hon tipsade om ett företag som hette Vetro. Vi skulle även lägga mycket tid på att hitta snygga fästen och beslag till väggen, var hennes tips.

För att detta inte ska bli en bildlös uppsats så kommer här en bild på vårt badrum här nere. Kaklet som vi bestämde för snart fem år sedan har sambon redan tröttnat på. Han skulle helst vilja byta ut det, men det funkar för mig.
Uppe blir det vitt rektangulärt kakel och ett mörkgrått klinker, som också är rektangulärt men större plattor.

4 kommentarer:

Kalkstenssommar sa...

Säg till sambon att hejda sig. Det är ju jättefint!

Dubbla handfat till nya badrummet tycker jag - både snyggt o praktiskt.

Förstår din ilska, grejer som man köpt SKA helt enkelt FUNGERA!!

Riktigt känner hur det osar från texten ;D

Kram L

Nettan sa...

Men kaklet är faktiskt fint, då skulle han se min våtrumsvägg..*mohah*.
Enkelt handfat = mindre & städa !!
Tråkig historia m. dammsugaren & hoppas reparatören fixar det åt dig !
Må gott..
Kram Nettan

Lila`s bloggvärld sa...

Hallå....

Jag tipsar om dubbelhandfat. Jättepraktiskt, då är vi ändå bara tre stycken i familjen. Det är ofta som båda används samtidigt. Ex medans dottern badar så tvättar jag i ena och borstar tänderna i den andra....
I vårt nya hus är det enkelhandfat...men det åker nog in dubbel om några år:)

Hoppas inte alla centraldamsugare strular då vi har en i det huset vi ska flytta in i.....Hoppas det löser sig för er!!

Kramis L

Ljuva ro sa...

Roligt med nytt badrum! Tycker det ser mysigt o fint ut med det kakel ni har på toaletten där nere... !