måndag 30 juni 2008

Träff i Stockholm

I helgen var vi ett gäng tjejer som träffades och för många var det första gången "in real life". Vi har "pratat" med varandra genom ett forum för inredningsintresserade med inriktning "Vita hem" - en del under flera års tid andra "bara" något år.

Det var sååå trevligt och vi började dagen på Rosendals Trädgårdar med shopping och lunch. Denna korgen fick följa med mig därifrån. Jag blev så glad för jag har länge letat efter något liknande.


Efter Rosendal åkte vi in till stan och besökte en massa mysiga butiker på Humlegårdsgatan. Därefter åkte vi ut till Sickla för att besöka ytterligare perfekta butiker för "Vita hem:are". Tro det eller ej men jag shoppade faktiskt inte så mycket under vår shoppingtur. Jodå, några fler saker än korgen ovan, men de får du se en annan dag.
m
Ett stort tack till er som var med på träffen - jag hade jättetrevligt!! Ett tack och en stor kram till gulliga Lina som jag hade förmånen att få dela hotellrum med under mini-semestern i huvudstaden. Hoppas att du fick med dig all shopping hem på flyget!

10 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Hej!

Så fin korgen är med ljusslingan. Riktigt tjusigt!

Tack själv för helgen! Det var så kul att hinna prata lite mer med dig och du var precis lika snäll och gullig som du är här på nätet :-)

Kramar

Anonym sa...

Låter som en väldigt lyckad helg! Korgen var verkligen fin, vill med ha!! Ser fram emot fler bilder på fynden!!:-)
/Kickan

Marie sa...

Det verkar som att ni har haft en toppenhelg. Hoppas att det blir fler träffar framöver. Korgen är jätte fin!

Nilla sa...

Så fint det var! *skriver upp på min vill ha lista* =)

Ha det bra!

Kram Nilla

Ett hus i vitt sa...

Tack för senast, goa vännen. KANONFINT med ljusslingan. Hihi något snyggare än OGRÄS som jag hade tänkt ha i min ;-). Hoppas resan hem gick bra. Vad trevligt vi hade! Kram, Anette

Ann-Catrin sa...

Vilke härlig träf ni verkar ha haft!
vackra bilder!
kram A-C

Lina ♥ C´est la vie sa...

Åh vad kul med en shoppingträff. Vita Hem i Sickla har så fina saker. Nästa gång får ni gå till Zandvoort oxå. DE slår mycket tycker jag. Så fina grejer.
Jättefin korg med slingan!

Lilla huset på prärien sa...

Så fin korg! Och läckert med ljusslingan i!

Kram Jenny

Hem och Lycka sa...

Verkligen en superfin korg och ännu finare med ljusslingan i.. Låter som ni hade en toppendag, siktar på att hänga med jag också nästa gång! kram Mia (MiaMariah)

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Vilken underbar korg - förstår att du föll pladask :) Så fint med ljusslingan i!

Vad mysigt med en vita hem-träff, låter som ni hade riktigt trevligt & besökta alla mysiga ställen i Sthlm!

Kram Jes ♥