måndag 3 november 2008

En mysdag!

Efter en natt med hosta och feber för sonen så har vi varit hemma och haft mysdag idag. Astrid Lindgrens mysiga filmer har gått runt på tv:n och vi har tänt brasa och ljus, uppkrupna i varsin fåtölj med plädar omkring oss. Mamman läste senaste Lantliv och gick igenom mysiga inredningsböcker. Bortsett från hosta och feber så har vi helt klart njutit en smula idag!

13 kommentarer:

Pia sa...

Åh, hvilke hyggelige stemningsbilleder:-)

Smått och gott hos Lina sa...

Så härligt att göra en sjukdag till en mysdag! Så fina bilder.

Kramar Lina

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Underbara mysbilder... Ibland förundras man ju hi hi - vi har nämligen också varit hemma idag, lilla A & jag pga förkylning på unge herrn. Myst massor. Byggt ihop Micki bondgård & tittat på Postis Per & Nasse, ätit popcorn & haft det allmänt gosigt...

Som vanligt vännen - massor av härliga bilder & sann inspiration. Mysfaktor 10av10 dessutom!

KRAM Jes ♥

Petra sa...

Så otroligt snyggt & mysigt det ser ut!!!!
Måste komma förbi Er & mysa lite med lillkillen & kika in allt som har hänt i huset (och det är ju en del...)sedan jag var hemma sist. Kram lillasyster

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Vad vackert du har hemma och fin förvaring.
Kram Lotta

Emma sa...

Inget ont som inte har något gott med sig. Ibland är det bara så mysigt att bädda ner sig och titta på film. Extra mysigt med brasa:)

Kram Emma

Jozan sa...

Vilka fina bilder :) Verkligen mysfaktor! Jag letar något att förvara mina tidningar i och här visar du två mycket fina varianter. Den bruna har jag sett tidigare men skulle vilja ha nåt i stil med den vita. Har du köpt den, gjort den, hittat den på loppis? :)

Kram Josefin

MiaMaria sa...

Hej Vilka härliga bilder...så mysigt!!!

HA´en bra vecka!
MiaMaria

Anna sa...

Så mysiga bilder! Vad har du för inredningsböcker som du rekommenderar?

Kram

Kristin sa...

Vilka härliga mysbilder, jag hoppas sonen snart frisknar till. Älskar också Astrid Lindgrenfilmerna, vi har allihopa... bullerbyfilmerna är nog mina favoriter tror jag, främst för att miljöerna där är så lika de som jag själv gillar och lever i. Och så för att vår granne spelade Bullerby-farfarn... ;-)

Kram och ha en fortsatt bra vecka!
/kristin

Lallis - liv och leverne sa...

Mmmmm.. vilka fina, harmoniska bilder.
Kram Lallis

Knyttis-Jenni sa...

Vilka härliga bilder du tagit & visar! De ger verkligen myskänsla, jag får faktiskt riktigt julstämning av ljusen och brasan!
Kul att ni gjorde en sjukdag till en mysdag! Kram Jenni

Marie sa...

Hej!
Vilken trevlig blogg! Jag har en fråga om dina texter med typsnittet "Scriptina" på dina små etiketter VÄRME & MYS. Skriver du dem förhand eller har du gjort egna schabloner? Jag har det typsnittet i min logga för mitt företag och är nyfiken på hur du har gått tillväga.

Bästa hälsningar
Marie, La Bricollette.