söndag 19 juli 2009

Fira!

I mars (!) märkte jag att antalet besökare här på bloggen höll på att nå upp till
100 000...!!! :-o Då skrev jag att vi måste fira och att jag skulle fundera ut något bra. Nu är räknaren snart uppe på 125 000... Vilken fantasi-summa! :-D.

Eftersom jag är mitt uppe i min hobby med att stansa smycken - se min blogg HIMMELBITAR - så tänkte jag fira detta med att lotta ut ett smycke.

Ta en titt på HIMMELBITAR och kommentera sedan här vilket smycke du skulle vilja vinna. Skriv önskad smyckesdel samt önskad kedja (finns ute på högersidan), så drar jag en vinnare nu på söndag (du har hela söndagen på dig också).
Spännande! :-D

Imorgon bitti åker vi till Stockholm tillsammans med goda vänner, för att semestra under några dagar. Du kan tro att det är spännande för vår lille 2,5-åring att få åka tåg med mamma och pappa! Det blir Junibacken, Gröna Lund - och inredningsshopping hoppas jag! :-D.

Ha det toppen tills vi ses igen!

43 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Första deltagaren!

Om jag har så stor tur att jag vinner, skulle jag gärna ha en avlång bricka i ruff stil med barnens namn på (tre namn)

Fanns så mycket fina smycken i din andra blogg, svårt att välja ju :)

Håller tummarna hårt nu!!
Ann-Christine

åsa sa...

Hej!!

Åh, vilka fina halsband!!! Om jag vinner skulle jag gärna vilja ha en ruffig bricka med mina barns namn på och den grövsta kulkedjan!!

Ha det så mysigt på semestern!

Åsa i Jönköping

Vardagens guldkorn sa...

Å vad spännande! Om jag har turen på min sida skulle jag vilja ha ett namnsmycke med två avlånga brickor med mina barns namn på och en mor & sonkedja.
Linda

rosenskära sa...

Ända sedan jag började blogga har jag varit totalt fascinerad av ditt hantverk, du kan göra vad som helst! Och nu smycken som ser helt perfekta ut, var ska det här sluta?!

Jag har länge önskat mig en ring från HAND, känner du till dem? De är JÄTTE-dyra så jag vet ju att det får förbli en önskan, men om jag skulle ha den enastående turen att vinna hos dig skulle jag vilja vinna: en ring med alla våra fyra namn med hjärtan emellan, d v s 17 bokstäver + hjärtan, funkar det? Och en mellankulkedja. Om det inte funkar på ringen skulle jag vilja ha det på något annat där det funkar men ringen är ju en evighetssymbol...

Jösses vad jag babblar!

Jag är glad att du är tillbaka!

Lena

Anonym sa...

Hej! Oj så fina saker du gör! Hoppas hoppas att jag vinner... och då ska det stå LYCKLIG... (som jag är!)... kedja m m låter jag dig välja! =)
Ha det så bra!
Hälsningar Krista i Bollnäs

mia sa...

Hej!

Dina smycken är verkligen jättefina! Om jag har tur skulle jag önska mig ett litet blankt hjärta, med två namn på om det går, på en mor och son kedja.

Hälsningar Mia

Nina sa...

Och jag har ju just mottagit ett beställt halsband att ge bort, så jag vet ju hur fina de är! Men jag skulle ju hjärtans gärna vilja ha ett eget också:-)
Så har jag tur så önskar jag mig en ruffig avlång stav med näst tunnaste kedjan!

Nilla sa...

Och jag väntar med spänning på mitt halsband :)

Så skönt med en tur till Stockholm, dit hade jag också gärna åkt, men tror jag nöjer mig i år med en tur till vår huvudstad.

Om jag skulle vinna så önskar jag mig en blank bricka med äldre dotterns namn på. När hon såg vad jag hade beställt ville hon också ha :D Och hon fyller år den sista juli.

Sköt om dig vännen och ha en riktigt underbar semester!

Kram Nilla

Villa Nordåker sa...

Åh, vad roligt med Stockholm. Hoppas ni får en härlig semester.

Klart jag vill vara med och tävla.

Jag skulle vilja ha ett halsband med två stavar med barnens namn men en tunn kedja till.

Kram
Malin

Ett hus i vitt sa...

Åhh jag ääälskar din nya hobby :-)!! Halsbanden är sååå fina!! Om jag vinner vill jag ha det ruffiga hjärtat med Albin och Viggo instansat. Om jag inte vinner vill jag beställa ett sådant, men vi tar de efter tävlingen då :-). Jag länkar dig till tävlingen från bloggen om det är ok. Kram, Anette

♥ mamman i huset ♥ sa...

Dina smycken är fantastiska, och om jag skulle ha turen att vinna skulle det få bli ett halsband med mor&son-kedja samt en stort hjärta med barnens namn på. 3 namn!

Kram!

Villa Hemmet sa...

Godmorgon!

Hjälp, det är ju jättesvårt att välja! Du skulle kunna "frilansa" ngt fint till mig om jag blir den lyckliga vinnaren... eller kanske en ring med mor o sonkedja? Svåååårt *dagens i-lands*

kram

Villa Solberga sa...

hej vill gärna vinna på din inspirerande blogg =)

ett avlångt hjärta med mina två barns namn på.

Camilla sa...

Så mycket fint att tävla om!!

Skulle gärna vinna ett avlångt hjärta (det ruffiga) med barnens namn och då med Mor och son kedjan.

Marita sa...

Härliga smycken du gör. Skulle jag råka vinna vore det det fint med en ring med namn på och kulkedja 2mm.
Hoppas på god tur nu..
Ha det så bra! Kul med tävling.
~Marita~

Vitt och Blått sa...

Grattis till alla dina besökare!! Wow! :) Vilka underbara smycken du gör!

Åååh vad mysigt med turen till Sthlm, förstår att det är spännande att åka tåg och alla roliga besök som väntar! Ha det så mysigt och hoppas att det blir trevlig inredningshopping också!!

Kram E

Stämningsfullt sa...

Hej!
Grattis till alla besök!
Verkligen jättefint pris du lottar ut :)
Jag vill gärna vara med och tävla och om jag skulle vinna önskar jag mig en ring 30mm med mina barns namn på och en kulkedja 2 mm.
Kram!

Wilma sa...

Hejsan!
Vad mycket fint du gör.

Efter mycket velande tycker jag att det vore skoj att vinna en 22 mm ring med din text "one of a kind" och en 2 mm kulkedja.

Hoppas storstads turen var skön!

// Wilma

ANNIKA sa...

Grattis till alla besök!
Gillar verkligen dina smycken´och är såklart med och tävlar.
Önskar mig en ruffig avlång bricka med kulkedla 2 mm.
Kan inte bestämma mig för text nu.
som på bilden amor vincit omnia + hjärta....
eller barnens 3 namn (problemet är att namnen är långa 7+7+5)får det plats?
hoppas nu på jättetur.....
gustafsson.57@hotmail.com

Krydda Livet sa...

Sååå underbara smycken du gör!! Svårt att välja... Skulle jag vinna din underbara tävling skulle jag gärna vinna ett halsband med namn på mig och min sambo. De brickor som finns överst på din sida Himmelbitar. Och så ett hjärta på ena brickan :) Jag länkar från min blogg och håller tummarna stenhårt att turen ska vara på min sida.

Jag kommer annars att kika in hos dig och beställa ändå framöver. Underbara smycken verkligen.

Kram Josefin

Krydda Livet sa...

Jag glömde skriva kedja :) En 2 mm kulkedja. Och jag hoppas att det är söndagen den 26:e juli du menar så jag inte är för sent ute?

Kram igen

Anonym sa...

Hej!!! Dessa smycken du gör, mmmm, tillhör mina favoriter. Skulle gärna vilja ha halsbandet med berlocken amor vincit omnia och på något vis få dit mina barns namn på samma kedja. Vackra, vackra saker och en insirerande blogg med härlig filosofi.
Kram Ullis i Värmland

Smått och gott hos Lina sa...

Hej!

Så fina smycken!
Tack för senast! Imorgon bär det av hem igen.

Kramar Lina

milla-andante sa...

Kul med tävling! Och vilket pris...
Om jag vinner så får det gärna bli en blank platta med tunnaste kulkedjan och med ordet; andante

Kram och hoppas ni får en trevlig tripp!

Vit poesi sa...

Har kikat länge på Himmelbitar, så mycket fint du gör!! Men OM jag skulle vinna önskar jag mig en bricka i ruff stil, ej högblank. Med texten "Mina 5 Stjärnor". Sen gillar jag din kedja som är på ett smycke du kallar mor-son halsband.
Ha det så gott
kram Malin

Ulrika sa...

Hoppar in här på din lugna vackra blogg då och då, ni har så fint.

Vill inte missa en sån chans till ljuvlig vinst, skulle önska mig en ruffig bricka med mellankulkedjan och barnens namn och ett hjärta stämplat på.

Kram från Ulrika
evaulrika@yahoo.se

Anonym sa...

villka vackra smycken du gör!!!
man kan ju inte missa chansen att kunna vinna ett av dessa.....
så om jag nu skulle ha tur så vill jag ha ett ruffigt hjärta med mor och son kjedjan och två namn skrivna där.
ha en härlig tripp =) kram M

neosfar@hotmail.com

Kat sa...

Åh, de är så fina dina smycken! Himla svårt att välja vad man vill ha om det skulle vara så att jag har tur att vinna. Men jag önskar mig en mor-o-son-kedja med ett av de högblanka hjärtana, storlek 30mm, med texten LEV DIN DRÖM på.
Hoppas hoppas hoppas att jag har turen med mig! /Kattis

Sara sa...

Oj vilken fin vinst... Om jag mot all förmodan vinner, skulle jag vilja vinna en ruffig fyrstav med kulkedja. Skulle vilja att det stansades våra namn på alla fyra sidor (mannens, barnets, mitt och hundens). Drömma kan man ju, hoppas på turen i alla fall :) Kramar Sara

Anonym sa...

Hej, Dina smycken är jättefina! Jag är gärna med och tävla, jag blev nämnligen helt kär i armbandet med hjärtat i! kanske med en bokstav stansad i?

Håller tummarna...

Kram Ella

inomfyra@gmail.com

Fia sa...

Jag håller mina fingrar och tår. Har länge önskat mig ett smycke men det har inte riktigt blivit att jag unnat mig ett.

Så nu drömmer jag om ett smycke med mor och son kedja och till det en blank fyrstav med WIGGO instansat.

Hoppas hoppas!!

s.m.i.l.e sa...

Hej! Jättefina halsband! Oj vad jag har funderat på lämplig text och så plötsligt slog det mig vad jag skulle vilja ha på ett halsband. HÄR OCH NU! En påminnelse om att finnas i ögonblicket, här och nu.

Ruffig bricka 15* 40 mm och gärna lång kulkedja om det finns. (Den tjocklek som finns på bilden med den ruffiga brickan).

Nu håller jag tummarna jättehårt och önskar dig fortsatt trevlig helg. kram!

millasv sa...

Hej,
så fina smycken du gör..
Om jag har turen att få vinna så skulle jag vilja ha en avlång smal namnbricka med mina älskades första bokstav och gärna hjärtan emellan.. och till det en 2mm kulkedja..

Mvh
millasv

milla_s74@hotmail.com

Ulle sa...

Hej Hej!
Tittar in på din blogg med jämna mellanrum och upptäckte tt du hade en tävling nu med dina underbara smycken.Jag gärna vill gärna vara med i den. Skulle jag ha turen att vinna så önskar jag mej den avlånga smala bricka med mina barns namn. Kedjan får du välja, svårt att se vilken grovlek som passar bäst.
Ha det så myssigt i Stockholm nu
:-) Kram Ulle
ulles.mail@telia.com

Veronica Tingvall sa...

Oh vilken fin utlottning, dina smycken är helt fantastiska tycker jag. Om jag vinner skulle jag vilja att det stod "Denna dag ett liv" på något. Formen och kedjan får du välja, konstnären vet ju bäst....

KRAM/Veronica

Noamaja sa...

Åh, så kul med tävling! Grattis till alla besökare! Vill gärna vara med och tävla och vinner jag så önskar jag mig den kantiga staven med tre namn på och den tunnaste kedjan... Spännande!

Ha det så fint!
Kram
Noamaja

Annelie sa...

Hej !!!

Om jag skulle ha turen att vinna ett smycke skulle jag vilja ha

Halsband rund ring 30 mm med mor o son kedja & text Carpe Diem

Mvh Annelie på gatan ovanför

jennys hus sa...

Så fina smycken du gör!! Jag önskar mig en blank stav med en 2 mm kulkedja.

Linda sa...

Hej!
Hoppas att ni hade det bra i Stockholm!!
Som jag sa när vi sågs hos Malin är jag sugen på ett "namnsmycke". Annars är ju jag inte så mycket för smycken, men de här gillar jag.

Så om jag skulle ha turen att vinna vill jag ha tags med barnens namn på & kulkedja.
Annars vill jag nog beställa det nån gång när du har tid...
Kram Linda

Anonym sa...

Hej!
Vilken fin blogg och vilka jättefina smycken!
Självklart vill jag vinna ett sådant av dig. Det som jag fastnade för var halssmycket med ringen och den breda kulkedjan. Funderar på en fyndig text...

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Mvh. Hanna i Bjursås

Jes/Vita villa vila sa...

HUR i herrans namn kunde jag missa detta??? :(

UNDERBART smycke vännen!!! Så himla duktig du är ♥.

Jes med bättre lycka nästa gång ;)

Vitt och Vackert sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Palmerska villan sa...

hej
jag har letat jättemycket efter var man kan köpa detta set. Kan du berätta vart du har köpt ditt set att göra dina smycken med.
Claes olsson hade slut och även jula.
mvh EMMA