tisdag 26 oktober 2010

Mera Malte

Här kommer fler bilder från lillebrors rum - fönsterväggen. Den gamla skolbänken har fått flytta hit (det kanske du redan har listat ut eftersom jag visat "apkudden" tidigare och samma tyg finns ju i lillebrors vimplar) :-).

Korgarna Agen från Ikea gillar jag starkt, så de finns i båda brödernas rum. Här fulla med leksaker - de flesta arvegods från brorsan. I fönstret ser du även en jättefin mini-gunghäst i trä, som han fick av kära vänner till oss, när han föddes. Det är en lokal förmåga som gör dessa och de säljs i en av stadens inredningsbutiker. Jättefin och välgjord!

Mormor vet precis vad en liten kille behöver - och vad som gör mamman glad. I doppresent fick han dessa finfina saker som dessutom är ekologiska. Hon har shoppat dem på nätet HÄR.
Glöm inte att du fortfarande kan vara med och tävla i förra inlägget. På torsdag drar jag en vinnare! :-)

2 kommentarer:

Wilda Stenlyckan sa...

Hej!

Vilken bra sida det där var! Jag har länge letat efter en sådan :-) Ska nog köpa Giraffen Sophie.

Superfint barnrum!

Kram Sara

Inger sa...

Vad glad jag blev när jag hittade din blogg igen. Den var min favorit under en lång tid men sen "försvann" du och jag glömde titta in ... men nu ska jag fortsätta klicka mig in då och då.
Du visar så fina bilder, jag blir så inspirerad fastän jag inte fixar till så mycket. Det är underbart att få njuta en smula!
Ett stort grattis och lycka till med lillebror!


Inger