torsdag 11 november 2010

Lycklig!

Vet ni - jag är sååå glad och lycklig! När jag skrev förra inlägget så var jag inte helt säker på att jag skulle fortsätta blogga. Jag vill ha kvar bloggen, eftersom den är min "dagbok", så det var aldrig ett alternativ att ta bort den. Men skulle jag låsa den, bara låta den vara eller hur skulle jag göra? Jag hade kommit fram till att det är viktigt för mig att få en bild av vem jag skriver till och hur det tas emot - lite dialog helt enkelt :-). Och OM jag fick dialog - stort TACK!

Era värmande kommentarer fick mig sååå glad och sååå lycklig!!! Nu vet jag precis varför jag gör detta! Var och en av er representerar en massa saker som får mig varm i hjärtat. Från min barndom, genom livet, fram till nu! Mitt leende har varit väldigt brett sista tiden :-D.

Ikväll har jag knappt kunnat slita blicken från väggen bakom "husen med ljusen". Har du sett vilka fantasiska skuggor det blir på väggen!! Underbart! En hel värld växer fram bakom tre små hus. Och dessutom rör denna värld sig hela tiden - precis som på riktigt alltså :-).

19 kommentarer:

Johanna sa...

Fint att ha så många! Jag är på jakt efter ett runt som ska få göra mitt stora sällskap.

Emma Norberg sa...

oh din blogg är underbar, man blir så glad när man läser den och ser alla dina fina inlägg, tips trix och goda godsaker..
Ha en underbar helg!!
Kram Emma

Mimmi sa...

Hej! Förlåt, jag är dålig på att kommentera. Men jag tycker jättemycket om att kika in här och hoppas det är bra med dig och lilla familjen!
Kram/ Mimmi

Kia sa...

Vad fint det blev med husen i grupp och skuggorna gillar jag!
Kia

Hem och Lycka sa...

Vad skönt att du fortsätter, hade saknat din fina blogg annars!

Hussamlingen är underbar, funderar på att plocka samman mina i jul på skänken i vardagsrummet.

kram Mia

Bettan sa...

Vilka härliga bilder på den fina ljusstaden som växt fram bakom husen:).
Kram på dig

Vita drömmar och choklad sa...

Vackert med husen! Jag får mycket inspiration från ditt vackra hem :)
Hoppas du får en bra vecka. Kram Milla

A House With A View sa...

Fantastiskt vilket ljussken zinkhusen ger, såå underbart! Har ett litet hus själv men vill gärna ha några fler lite större!

Nattizkramiz aka

Anonym sa...

Vad roligt att du fortsätter att blogga. Jag följer din blogg genom Bloglovin. Mitt substitut till den Vita tråden vi hade förr. Kram Birks & Kalles mamma

jenny sa...

Hej, hittade hit och blev fast direkt! Förstår precis hur du känner för bloggandet - jag känner exakt lika och var på väg och sluta blogga för ett tag sedan. Men det är ju min dagbok och det är så roligt att titta tillbaka och se vad man gjorde för exakt ett år sedan!

Jag älskar lyktorna - vart har du köpt dom?

Ha en fin kväll! Kramar Jenny

Ps: Tävla gärna om en kaffemaskin på min blogg värde 2000 kr: http://jennyn.se/2010/november/tavla-vinn-den-nya-kaffemaskinen-fran-tassi-1.html

Anonym sa...

Da vil jeg sende en varm hilsen fra Oslo :-) Ha en flott dag og takk for fin blogg!

Laura CheBirba sa...

Hi...I'm Laura from Italy! I love your blog!
I'd like to invite you to visite also my blog :D
Laura from Italy http://chebirba.blogspot.com

Inredningsfrun sa...

Ja, zinkhusen från Walther & Co är verkligen helt ljuvliga!! Beställde ett till för ett par dagar sedan. Man kan ju aldrig få för många :)!

KRAM

// Inredningsfrun :)

House of Fiddeli sa...

härlig blogg :)

Anonym sa...

Jättehärlig blogg! Hittade nyligen hit och ser fram emot att följa den! /Bea

Anonym sa...

Vilken fin blogg du har! Jag läste just igenom hela din blogg och är helt förtjust. Ni har ett otroligt vacker hem, med fin inredning och jätte fina saker. Keep up the good work!

Häls. fr Finland.
www.hannashörna.ratata.fi

Paula sa...

Miss u! Hoppas. Du får en God Jul! Hälsningar Paula

Jenni - Snickarsbacken sa...

Hoppas allt väl!
Önskar dig en underbar jul :)
Kram Jenni

Anonym sa...

Hittade precis hit & kommer gärna åter:) Verkar vara en mysig & inspirerande blogg! Husen är ju jättefina! Ser så levande ut!