tisdag 28 december 2010

Hoppsan!

Oj! Vart försvann alla dagar?! :-o

Jag hänger inte alls med! Känns som att jag är kvar i sommaren trots att det är sååå kallt ute och massor av snö. Dessutom har ju både advent och självaste julafton passerat! Och nu är det bara några enstaka dagar kvar till nyårsafton. Den bästa dagen på året för min stora kille, som då fyller 4 år!

Innan jul blev det mycket pyssel med mina Himmelbitar, vilket jag tycker är jätteroligt! Men nu kände jag att det var dags för ett projekt vid symaskinen som ombyte. Det broderas för fullt på maskinen - sjöstjärnor, fiskar, bläckfiskar med mera. Detta är ett projekt som jag tänkt göra läääänge men som inte blivit av. Det är mycket jobb och många timmar för något som inte används särskilt länge - kanske är därför som det inte blivit av :-). Men nu är det dags! Kan du gissa vad det ska bli? :-)

Broderiet klart - nu ska det bara klippas "hoppstygn" (trådarna mellan broderierna).

Vinkar lite extra till Malin! Jag blev sååå glad för din hälsning här och jag tänker ofta på dig! Många kramar

10 kommentarer:

SoF sa...

Alltid lika kul att "se" dig! :)

God fortsättning/Gott Nytt År!

F.d. Sök och du skall finna.

Villa Nordåker sa...

Vad fint du pysslar! Jag saknar dina inlägg, men vet att ibland eller ofta kan det vara svårt att få ihop tiden till allt man vill göra.

Kram
Malin

Ps, är det åt mig du vinkar? Vinkar i så fall tillbaka,,,!

Kia sa...

Vilka fina bläckfiskar och så!! Tänk vad maskiner kan göra idag.
Gott Nytt på dig.

Kia

Kristin sa...

Hej du! Kul att du skrev något på bloggen igen, jag blev lite rädd att något var tokigt, att du mådde sämre igen. Men att "bara" ha mycket att göra var okej att höra!

Finfina fiskar och annat... är det månne ett överkast på gång kanske?

Önskar dig ett gott nytt år och hoppas att 2011 blir ett kanonår!

kram från Kristin

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Kikar in & önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!!!

Kram Jes ♥

Anonym sa...

Nytt inlägg, det gillas:).
Vad duktig du är med dina projekt...tror nog att det kanske kan vara något som vi får se när det blir kalas;).
Kram på dig, Bettan

Mimmi sa...

Gott nytt år! Kanske är det ett skynke till fiskdammen? Eller gardin till badrummet? Jag satsar nog mina slantar på det första alternativet...
God fortsättning och kram!

Anonym sa...

Hej!
Är ny här, hittade hit när jag letade snurrstolar i trä! Sicken tur, blir jätteinspirerad av dina verk =) Aptyget är verkligen underbart, kommer nog "härma" dig lite där ;)

Kram Anna

Anonym sa...

TACK för en jättemysig eftermiddag med dig o din familj! Nu skulle jag ju kunna avslöja vad projektet är... men det gör jag inte. Det blir hur som helst superfint!

KRAM! /m

Agnes sa...

Jag kommenterar ALDRIG bloggar men jag vill verkligen peppa dig att blogga vidare! Inspirerande med mycket bilder och tips på hur man kan lyckas själv gör att din blogg hamnar i bokmärkesraden :)