onsdag 27 april 2011

Måla vitt!

Hoppas att du haft en bra påsk! Vädret har ju varit heeeelt fantastiskt! Inte vanligt med så många fina dagar under en helg när de flesta är lediga. Det gillar vi! :-).

Jag är framme med den råvita färgen igen. Den här gången är det fyra stolar som målas - tre sådana som på bilden ovan och en karmstol som påminner om de andra stolarna. Dessutom har jag äntligen hittat ett ovalt soffbord -jag har letat länge! Så detta målas också nu. Stolarna har även fått ny klädsel. Jag klär dem med det vaxade linnetyget som jag bl a använder till mina förkläden hos sandra design. Perfekt att enkelt kunna torka av!
Korgen som står på stolen är från Madame Stoltz. Perfekt förvaring!

Jag är inte mycket för påskpynt men Melker ville ha påskfjädrar så då blev det påskfjädrar. Jag ställde lite ris i eldningskorgen, sen fick han gå loss med fjädrarna :-).
På bilden nedanför känner han på vattnet i sjön ute vid stugan. Men konstaterar att det är för kallt för att bada - mamman pustar ut.. *badkruka* :-).
Hoppas att solen skiner på dig idag!

1 kommentar:

En helt vanlig Isabell sa...

Javisst :-D Ojdå, så glömsk jag är. Räcker det med att jag skriver det här? Eller ska jag skicka en helt ny kommentar till tävlingen?