tisdag 19 juli 2011

Transfer

Jag fick för mig att jag skulle testa transferfilm och trodde ärligt talat att det inte skulle vara så komplicerat. Men det var svårare än jag trodde.. Fem förstörda ark senare blev det tillslut ganska bra :-). Dels tyckte jag att det var svårt att veta hur länge man skulle stryka och dels så missade jag att spegelvända texten vid första försöket... Arken köpte jag hos en lokal "data- och kontorshandlare". De kostade ca 200 kronor för 10 ark.

Jag tog texten från min favoritlåt "Utan dina andetag" med Kent, och klistrade in den i Wordle (www.wordle.net) - måste testas om du inte redan gjort det! Sen klippte jag ut en fyrkant av det vita tyget (som jag strukit transferfilmen på) och sydde på ett grått tyg. Sedan blev det en kudde.


Jag har inte visat dig "nya" soffbordet heller, kom jag på när jag fotade. Jag har letat länge efter ett ovalt soffbord som skulle passa bra mellan våra svängda soffor. Så jag blev jättelycklig när jag hittade detta på loppis för 50 kronor. Nu är det målat med favoritfärgen - Flüggers råvita :-)


5 kommentarer:

Linda sa...

Jättefin kudde och soffbordet,det lilla man såg av det :-)
Å lampan i förra inlägget var ju bara hur cool som helst!!

Ha en fortsatt bra dag..... //L

Villa Hemmet sa...

Tjusigt och vilket FYND!!

kram

Villa Solnäs sa...

Superfint! Jättefina kuddar du gjort, men du har betalat alldeles för mycket för dina transferark, finns till halva priset på nätet. Måste prova det där med "wordle"!
Kram
Monica

Anette Ryan sa...

Åh jag gillar iden med kudden från wordle. Supersnyggt!
Tjingeling Anette :-)

Graadskan sa...

Åh, vilken fin idé med transfertext på kudden! Snyggt!
Lägger genast det i listan med mina "att göra"-projekt!

Kram Camilla