måndag 19 september 2011

Jag vet vad som saknas!!

Man kan vinna porslin från Mateus (till ett värde av 5000 kronor) genom bloggen House of Philia :-). Det är ett samarbete med Länna möbler och man ska gå in på deras hemsida för att välja ut en favorit. EN favorit!! Det är inte lätt vill jag lova!!

Men jag har hittat den! Den perfekta möbeln som mitt hem saknar! Jag har vetat det länge och jag bara väntar på att den ska göra entré. Kan du se? Vet du vad som saknas? I garaget står ett mindre ovalt bord som ska stå bredvid. Det har fått sin första strykning med färg, men jag skulle raskt fylla på med fler lager. På golvet skulle det vara finfint med ett mörkgrått fårskinn :-).


En hedersplats framför öppna spisen ska den få. Den ska ropa på mig när jag är trött. När jag är på väg att plocka upp bestick från husets alla rum, som unge herrn spridit bara för att han kan öppna lådorna i köket. När leksaker, filmer och skor plockas till rätt ställen för sjutti-elfte gången den dagen. När jag har ont i fötterna för att jag sprungit och plockat, plockat, plockat alldeles för länge. Den ska suuuuga ner mig och jag ska ha GOTT samvete när jag sätter mig i den med en bok. Jag ser inte att lille m har dragit runt med en ny vända bestick. Och jag ser inte allt annat som "borde" göras. Jag har GOTT samvete!

En kopp thé står på bordet, i mina framtida handgjorda muggar från Mateus :-). Kan du se det? Min favorit är en Howard Divan Fåtölj, från Englesson :-). Jag kan se det! Jag ser det alldeles klart och tydligt! Tyvärr ser inte min sambo det lika klart.. ;-).


I ett ljust harmoniskt tyg som matchar våra fina soffor. Och jag sitter där alldeles själv med min bok och min kopp thé. Inga barn som vill upp i famnen bara för att mamma sitter ner :-). Okej då, ibland gosar vi här! Men inget vill upp, vill ner efter 2 sekunder, vill upp igen osv... :-). Bara mys och gos! För det är jag värd :-).


5 kommentarer:

Villa Hemma sa...

Jaaaa, jag ser det! Hejaheja!!

*karlar* :D

Kram

StrandviksVillan sa...

Hahaha, jag tänkte på precis en sån fåtölj redan innan jag skrollat ned till bilden!!
Jag vill också ha en sån!

Hoppas du får både fåtölj och porslin!
kram, Ann-Christine

Fia Asplund sa...

Tyvärr sitter jag inte i juryn... Det är mina kollegor som gör. Men klart värd priset är du!! Tips... Kika in runt mitten på okt på webben... Då händer de grejer.. Kram Fia

Anna sa...

Hej! :)
Undrar bara vad ni har för spis? varifrån?
Söker någon liknande...

Mina dagar sa...

Åh, dom skulle jag också vilja ha!
Måste in och tävla:)

Du läste om din Flügger färg råvit, har du målat någon vägg med just den färgen och kulören?? Här behövs nämligen ny vit färg på väggarna i några rum. Nu har vi den som är lite bruten med gul/nikotin;);)

Ha en fin vecka!
Kram Eva