tisdag 13 september 2011

Vad gör hon egentligen?

Äntligen har jag fått klart ett skåp som stått i garaget alldeles för länge! Jag var direkt på med ett lager färg när jag fått hem det, men sen har det visst bara blivit stående. Men nu flödar målarfärgen här hemma igen! :-). Jag har en massa målarprojekt på gång. Kul! Detta är ett gammalt Ikea-skåp som jag köpt begagnat.

Jag tycker att det är kul att ha det vackra Gerbera-porslinet väl synligt. Detta gör att jag är duktigare på att använda det. De bakre kannorna är från Västergården. En affär i vår lilla stad sålde ut dem för halva priset och de stod och ropade på mig, fast jag egentligen inte alls hade tänkt köpa just dem :-).

Nu rullar livet på med dagis och jobb igen för oss, efter att jag varit hemma i ca 1 år och 9 månader. Min lille bäbis har alltså blivit dagiskille. Idag var första dagen som han inte vråååålade när jag lämnade honom. Jag håller tummarna för att det är en trend :-).

Stort tack för hjälpen med mina lamp-funderingar!! :-). Nu hänger lampan som de flesta av er röstade på, på plats ovanför soffbordet. Den andra har fått flytta in på lille m´s rum. Det rummet är för övrigt målarverkstad nu.. Nedan ser du lite hur läget är där, för tillfället... Som sagt - den råvita färgen flödar.. :-D.4 kommentarer:

Villa Hemma sa...

Men hjälp vad tiden går fort!

Älskar ditt porslin, vilka fynd :)

Kram

JUST HÄR OCH NU... sa...

Åh vad skoj med ett nytt inlägg! Sen jag ramlade på din blogg har jag varit inne här varje dag och kikat. Jag verkligen älskar din stil och sättet du inreder på, så tack för alla idéer och tips ;-)
Tack också för hjälpen med Wordle, har inte riktigt fått till det som jag vill än, men skam den som ger sig ;-)

Anonym sa...

hej! Superfint hem du har!:) Vilket mätke på färg använder du? Vattenbaserad eller oljefärg? Möblerna ser såå fina ut du fixar!!MVH/Jossan

Anonym sa...

hej! jättevackert hem du har skapat. Jag fundear också lite på färgen, jag var och skulle köpa flûggers råvita men fick till svar att de slutat tillverka den=S kan det stmma? spännande att du har fler målarprojekt på gång *nyfiken =)