torsdag 13 mars 2008

Vad ska hon ha svaren till?
Du har väl inte missat min lilla undersökning här till höger? Vad ska jag egentligen ha svaren till?!

Jag älskar ju att sy och när jag väl påbörjar ett projekt så tenderar det liksom till att bli "massproduktion". Så när sömnadstarmen började suga så funderade jag på vad mitt nästa projekt skulle bli. Jag kom på att förkläde är något som man ofta saknar, speciellt när man står och lagar mat till gäster och är uppklädd. Man kanske kan hitta något gammalt som man egentligen inte gillar och som "drar ner" den fina fest-stassen. Jag kunde inte heller komma på att jag sett någon annan"förklädes-kreatör" bland alla bloggarna som jag besöker. För att veta vilket typ av förkläde som just du föredrar, så startade jag min lilla undersökning.

Liksom jag, är det många som gillar långa förkläden med bröstficka. Här kommer därför bilder på två sådana (jag tvingade min kompis som var här på besök idag att posera :-D). Förkläde kanske blir den stående "gå-bort-presenten" för vår del, från och med nu ;-).
m
De flesta förkläden har av någon anledning en stor ficka mitt på bröstet. Varför vet jag egentligen inte, men jag ville ju inte vara sämre jag. För att den skulle se lite trevligare ut så broderade jag på den. En liten uppmaning - "Njut en smula" :-).


Ha en toppendag!

7 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Vilka fina! Blir så imponerad, du bara "slänger ihop" jättefina kreationer hur lätt som helst.

Bra idé med gå-bort-present :-)

Kram

Kalkstenssommar sa...

Snygga!
Du o din maskin gör underverk!

Vill du ha tips? Om jag fick önska fritt så skulle jag ha fickan längre ned, känns mer praktiskt. Skulle även göra någon slags hälla fram där man kan dra igenom en handduk. Bra att ha fäst när man kladdar runt i köket.

Kram L

Livet runt 35 sa...

Jättefina! Vad duktig du är! Har du en brodyrmaskin som gör texten eller pillar du med den också?

/Anna

Mamma Millan sa...

Jätte vackra ju..bra ide ju!!!!

Millan Kramar
~~~`*'*´~~~

~~* W I T H E ♥ L O V E *~~

Lila`s bloggvärld sa...

Hallo, tack för ditt inlägg. Visst var det en toalettrullshållare:). Den är hittad på IKEA, ca 4 år sedan. Tror faktiskt inte att dem har kvar denna, men har ju heller inte letat efter den:)

Jättefina förkläden!! Har en kompis i resturangbranschen. Dem pratade alltid om att ha lite kortare förkläden (ser iförsig inte lika stilig ut) pga det är lättare att gå. Men är man hemma så är det iförsig inte så långa sträcker att gå kanske:)

Lycka till med syprojekten!

Kramis L

Jes/Vita villa vila sa...

Men jag tror jag baxnar! OJ vad du är duktig vännen!!! Så himla mysiga förkläden du gör ☺ Urmysiga! KRAM Jes

Linda sa...

Guuu vilka underbart fina förkläden!!'
Föll pladask för båda två...
Vad du kan!!