fredag 26 december 2008

Inställt!

Igår fick lille M magsjuka :-(. Jag vaknade vid sjutiden av att jag tyckte att det lät konstigt från hans rum - lille stackarn. Första gången i hans snart tvååriga liv som han haft magsjuka, så han förstod inte riktigt vad det var som hände.

Idag är han piggare och springer runt och leker med sina julklappar, men magen är inte riktigt med än. Han vill inte äta och det lilla vi lyckas lura i honom, rinner rakt igenom den lille kroppen. Såå synd om honom!

Gårdagens och dagens "happenings" har därför fått ställas in. Idag skulle vi egentligen åkt iväg på den traditionella kalkonmiddagen, trist att missa.. Men men, huvudsaken är att lille M snart bli frisk - och att mamman och pappan slipper det också. Vi hoppas också att han inte hann smitta ner någon på julafton... Än så länge verkar de vi träffade då hålla sig friska iallafall *håller tummarna*. Här ser ni sötaste tomten! (lille M´s kusin A).


Här ser du vad jag köpte till huset i julklapp :-D. Två vita Barometer-lampor från Ikea. Jag hade en känsla av att de förmodligen skulle komma i vitt också och blev sååå glad när jag såg att det verkligen var så.

Jag fick en helt underbar julklapp som jag önskat länge!! :-D *nöjd*. Vad det är får du se när den väl är på plats.. :-D.

God fortsättning!!
Kram

14 kommentarer:

Camilla sa...

Hej vännen!
Vad tråkigt att lillkillen är sjuk, hoppas att han kryar på sig! Vilken tur att tomten kommit med lite klappar till honom att pyssla med under tiden! :-) Nu måste du berätta, vad är det du har fått i julklapp...? *nyfiken*
Kram kram :-)

Willewira sa...

Hej i sjukstuga!

Inget roligt med magsjuka... som tur är går det ju över.

Desto roligare är det med julklappar! Särskilt dem man verkligen önskar sig.

God fortsättning på julen!
Kramar Willewira

Smått och gott hos Lina sa...

Stackars lilla M. Bra att det verkar gått över nu iaf.

Och så måste du ju berätta vad du fått! Såå nyfiken!!

Fina lampor!

Kram Lina

Hem och Lycka sa...

Stackars liten.. Hoppas han snart är helt frisk igen.

Vad fina barometer var i vitt! Nu sätter du griller i huvet på mig, jag har siktat in mig på två förnicklade men nu blir jag osäker.. Nåväl, har ett tag på mig innan presentkortet från Ikea kommer i jan så jag kan fundera lite till :-D

kram och god fortsättning

Ett hus i vitt sa...

Nej men åhhh vad synd om lille M... Och tråkigt att allt blev inställt. Hoppas att ni slipper i allafall, magsjuka är ju inte skoj. Hoppas M mår bättre nu. Kanonsnygga lampor!! Kram, Anette

rosenskära sa...

Den lille får krya på sig och ni också om ni har otur...

Lamporna är riktigt fina, nu blir man hagalen igen...

Lena

Bitteliten sa...

god bedring til dere!

veldig fine lamper! Kan jeg spørre hvor de er kjøpt? Er på jakt etter noe lignende...

kram

Millas hem sa...

Hejsan!
Riktigt snygga i vitt,
bra att du väntade då!
Kram Camilla

Beas sa...

Hoppas att han snart kryar på sig. Inte roligt med magsjuka ju. Igår var vi iväg på mellandagsrea och idag så är jag rackarns kymig i magen. Jag håller mig lite på min kant ifall det skulle bli något.

Jag visste inte att "Barometer" kommit ut som vit. Härligt! Det blir nog att införskaffa två stycken sådana tror jag minsann.

Och dina tomtar...så ljuvliga så jag blir alldeles salig. Så fin ensemble som du ställt upp där.

Jag kikade in på dina köksbilder också och funderar på hur du till slut gjorde med dina fönster i köket, men hittade ingen bild som visade dem så tydligt.

Vi har också liksom "fönsternischer" som jag vill minnas att du hade. Jag ska hänga hissgardiner inne i dem, ganska så i nivå med de yttre fönsterkarmarna. Men...jag minns att du också funderade på hur du skulle göra med belysningen när köket var klart. Vi har också uttaget ovanför fönstren. Hur har du löst det med fönsterlamporna? Sladdar? Klurigt tycker jag.

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Å nej vad trist med lille M´s magsjuka... Hoppas verkligen han blir bättre snart, fy det är ju så synd om de små liven när de inte får må bra!

Men DU - vad fina lamporna var i vitt & tänk att du kände på dig det också ;)
Hmm... börjar genast fundera över var jag kan ha en sådan :)

Du vännen - nytt år snart, vill passa på & tacka för dina alltid såå fina kommentarer hos mig - jag blir såå glad ska du veta & jag uppskattar verkligen vår kontakt! Önskar dig & dina nära ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2009!!! Det ska bli ett bra år har jag hört :)

KRAMEN från Jes ♥

Mrs M sa...

oj, vilken cliffhanger :D! Hoppas verkligen att ni är friska nu, Gott ytt år!
Kram/ Mimmi

In my house sa...

Vill kika in och Önska dig ett GOTT NYTT ÅR "i förskott".... Stor Kram josse

tina | pepparochvanilj.se sa...

Tomten var jättesöt :D Ser lite ut som Karl Bertil Johnsson...

Hoppas ni klarar er undan den värsta av de värsta sjukor....

Gott Nytt År! //Tina

Lallis - liv och leverne sa...

Hoppas att ni är bättre nu och inte är magsjuka hela bunten.
Ett riktigt ghott nytt år önskar jag dig.
KRAM Lallis