tisdag 2 november 2010

Säng på plats!

Maltes rum börjar sakta men säkert bli klart. Leandervaggan låg ute på Blocket max en timma och får nu vagga en annan bäbis. Storebrors växasäng har flyttat in, så där får lillebror sova på dagarna (på natten sover han uppe i sin spjälsäng).
Ovanför sängen hänger en tavla som jag gjort hos Wordle. Det är texten från "Sång till friheten", som jag sjöng på lillebrors dop, samt hans namn - Malte.

Som jag berättat innan hade jag i mina inredningsplaner tänkt mig ett "Ilon Wikland-inspirerat" barnrum med mycket rött, om jag fått en flicka. Till min son ville jag inreda "Elsa Beskow-inspirerat" med lite dovare, harmoniska färger i brunt, vitt och grått. Och tänk vilken tur att man själv får välja hur man inreder sitt hem och i vilka färger! ;-) :-). På listen ovanför sängen ser du några av de Elsa Beskow-bilder som finns i lillebrors rum. Visst var hon helt otroligt duktig!!
Borgmästar Munte är en annan.



Bloggen är ju till största delen en monolog men jag tycker att det är väldigt trevligt när det blir lite dialog också! Jag förstår absolut att man inte alltid hinner/vill/kan lämna en kommentar. Men det vore väldigt roligt om du skrev en liten hälsning till mig, för det sporrar mig att fortsätta blogga. Jag är själv urusel på att kommentera tyvärr, då jag nästan uteslutande läser bloggar via min telefon och lyckas inte göra det där. Så jag har full förståelse egentligen. MEN just nu tycker jag att det är lite tråkigt och då kanske du vill inspirera och sporra mig?! :-).

20 kommentarer:

Villa Nordåker sa...

Jättefint!!!!

Tack för påminnelsen om Wordle, hade glömt bort vad det hette när jag skulle göra en tavla häromdagen.

Kram
Malin

Pysselsyster sa...

Hej där!

Visst är det roligt när man får en kommentar, det tycker jag också. Men det är ju så många man vill hinna runt till och så blir det inte av. Hursomhelst, jag har aldrig missat ett endaste av dina inlägg och skulle bli ledsen om du inte fortsatte.
Pojkrummet är supersött, tänk att få bo där! Jag saknar dina sömnadsalster lite men kan tro att du kanske har lite tidsbrist just nu med två små. Älskade också att få se bilder från utsidan av ert vackra hus och trädgården ibland.

Kramis

Vardagens guldkorn sa...

Å vad fint han fått det i sitt rum, ser mysigt ut =0)
Förstår att vaggan försvann fort. De är ju sååå mysiga. Om jag skulle få fler barn skulle en sådan vagga alldeles säkert står på önskelistan.
Kram Linda

Malin - I min trädgård sa...

Klart jag vill sporra dig eftersom jag är så förtjust i din blogg!

Vilket mysigt rum han får, din Malte. Jag tänkte också satsa på röd/vitt till Lillasyster, men nu verkar det som att hon och Storebror ska få gemensamt rum istället och då har jag inte längre planen klar för mig. Vi får väl se var det slutar.

Ha en bra vecka!

kram M

Anonym sa...

vilket fint rum! Du inspirerar verkligen till framtida barnrum! Kram S

Livy sa...

For et fantastisk barnerom! Herlig! Vi holder på å planlegge barnerom nr 3, og du har gitt meg masse inspirasjon! Takk!

Ønsker deg en fin kveld!
Klem fra Livy

Villa Hemma sa...

*vinkar*

kram

Anonym sa...

Jag läser din mysiga blogg ofta och tycker så mycket om ditt sätt att inreda, väldigt harmoniskt och lugnt. Precis min smak!
Är tyvärr jättedålig på att lämna avtryck..Hoppas du kommer ur din bloggsvacka snart!!
/Mia som köpte superfina vimplar av dig.

Anonym sa...

Hej på dig!
Har nu följt din blogg under en längre tid o jag gillar den skarpt! Du är så kreativ o ambitiös, men det har du i och för sig alltid varit! Visst var det väl "sång till friheten" som vi ställde upp med i talangjakten en gång i tiden? Tänker mycket på dig! Kram/ M

Nordisk gammelt sa...

Det er et rigtigt hyggeligt rum du har fået lavet

Annelie Mannerström sa...

Hej Sandra! Tog mig an uppmaningen att kommentera. ;-) Jag läser din blogg flitigt och blir väldigt inspirerad hela tiden. Du har inspirerat mig att leta efter flera inredningsbloggar (då du inte uppdaterar varje dag måste jag ju hitta andra att läsa också!) och även köpa pysseltidningar. 101 nya idéer är min nya favorittidning!

Jobbar för övrigt på virkprojektet som du ska få av mig. Har varit bortrest lite med jobbet nu så därför har jag inte hunnit bli klar än. Men det är på g! :-)

Kram

Vitt och Blått sa...

Jättefint barnrum! Tycker också att Elsa Beskow är/var helt otrolig! Underbara bilder. Köpte den lilla decemberbilden nyss och även två månadsbilder i A4 format - superfina! Vart har du köpt den fina kulramen? Ha en bra dag - kram

Noamaja sa...

Åh, har liten blivit så stor redan! Så skönt rum!

Ha det gott!
Kram,
Noamaja

Hemma hos Razzel sa...

Jaa! Wordle heter programmet! Tack tack!
Hade det som favorit på min gamla dator och har funderat vad det hette... Nu ska jag göra tavlor!

Kia sa...

Hej! Gillar skolbänken! Jag hade en sånröd när jag var liten, sen tog min moster den till sina barn och sen har den nog tyvärr försvunnit. Hon fråga för flera år sen om jag ville ha den men då var det inte aktuellt. Lätt att vara efterklok!
Rummet ser jätte mysigt ut.
/Kia

Erika o David sa...

Åh så himla fint du gör Sandra!! Ville bara säga det. :o)
Kram Erika

Ulrika sa...

Åh vad fint =) Jätte fint !

Jenny sa...

Tack snälla du för pärlorna!
Jag har bloggat om min vinst,
och hoppas du inte misstycker att jag länkar till dig?

Hojta till om jag ska ta bort länken.

Kramar från Jenny

Jeanette Hornbeck sa...

Hej sötaste!
Klart du inte ska sluta blogga, pausa när du vill och blogga när du vill. Så gör jag, trivs riktigt bra med det. Just nu har jag inte tid med bloggen men rätt vad det är så får man ju lust.
Så fint du ordnar för dina killar!
Stor kram, Jea

Carin sa...

Hej hittade hit av en slump när jag sökte på Elsa B och månadsbilden April ;). Söker inspiration till ett litet flickrum och oj oj va inspirerad jag blev av din vackra fina blogg :). Vilket underbart hem nu har!